Maatregelen rondom het coronavirus

Corona update – 16-03-2020:
Beste patiënten van onze praktijk. Per direct is onze praktijk gesloten wegens het corona virus, en de daarbij behorende voorzorgsmaatregelen. Voor spoedgevallen van niet Corona patiënten, waaronder wordt verstaan: plotselinge last van pijn, een ontsteking of zwelling in de mond, pijnlijke afgebroken tanden, nabloedingen of trauma door een ongeval, kunt tijdens kantooruren U contact opnemen met tandarts Thoben tel.nr. 0493-691627, dit als gevolg van de aanhoudende rugklachten van tandarts Bronzwaer.

Alle overige afspraken zijn geannuleerd en zullen verzet worden tot na 6 april. Wij nemen contact met u op om de staande afspraken te verzetten.
Ter bestrijding van het Corona virus volgen wij de richtlijnen van RIVM en KNMT/ANT.


Heeft u klachten van hoesten en/of kortademigheid en bent u afgelopen 14 dagen in het buitenland geweest, of in een regio in Nederland waar het coronavirus (COVID-19) is vastgesteld?

Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Dit geldt ook als u contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.
Wanneer bovenstaande voor u van toepassing is, wordt u nadrukkelijk verzocht NIET naar de praktijk te komen, voordat u TELEFONISCH contact heeft gehad.

Voor algemene vragen over het coronavirus, bezoek dan de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 .